Omgeving

Locatie

Camping Cala Nova, Ibiza, 07849 Santa Eulària des Riu, Balearen, Spanje. Routebeschrijving met Google Maps.

Ibiza officieel in het Catalaans: Eivissa is een Spaans eiland in de Middellandse Zee voor de oostkust van Spanje. Het is 150 kilometer (93 mijl) van de stad Valencia. Het is de derde grootste van de Balearen, een autonome gemeenschap van Spanje. De grootste nederzettingen zijn Ibiza-stad (Catalaans: Vila d’Eivissa, of gewoon Vila), Santa Eulària des Riu en Sant Antoni de Portmany. Het hoogste punt, genaamd Sa Talaiassa (of Sa Talaia), ligt 475 meter (1.558 voet) boven de zeespiegel.

Ibiza staat bekend om zijn associatie met het nachtleven, elektronische dansmuziek en de zomerclubscene, die allemaal grote aantallen toeristen trekken. De regering van het eiland en het Spaanse VVV-kantoor hebben gewerkt aan het promoten van meer gezinsgericht toerisme.

Ibiza staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Ibiza en het nabijgelegen eiland Formentera in het zuiden worden de Pine Islands of “Pityuses” genoemd.

Area: 571.6 km²
Population: 147,914 (1 January 2019)
Capital: Ibiza
Bron Wikipedia

Controleer de beschikbaarheid van Caravan Cala Nova Ibiza of ga direct naar Airbnb voor boekingen. Voor vragen over de caravan kunt u altijd contact met ons opnemen. Check ook de beoordelingen op Google en TripAdvisor en laat aub een review achter op onze website. Alvast bedankt.